Nieuws

 

 

   

TJ verantwoordelijk voor de website's van CMS-Country en Countryband Savannah.

Cor Sanne en zijn Greet zijn in de wereld van de country muziek grote namen. Zij waren het immers die Amerikaanse country sterren als Johnny Cash en Dolly Parton naar Nederland haalden. Samen met Dick van Altena en Savannah touren ze door Nederland met hun 'Back to the Country' theatershow.

Savannah is DE countryband van Nederland. Niet alleen hun eigen shows en 'back to the country' tour zijn veelvuldig uitverkocht ook touren ze met Amerikaanse sterren als Billie Yates door heel Europa.

Gedurende langere tijd zijn wij al verantwoordelijk voor de website van multimuzikaal talent Dick van Altena. Deze singer songwriter treedt over de hele wereld op en maakt ook deel uit van de 'Back to the country' tour.

 

 

 

Weekblad Story gebruikt onze foto's.

Voor een artikel over Koos en zijn neef Pierre van Dam in de Story van 15 januari hebben wij de foto's geleverd. Deze foto's zijn gemaakt op één van de minicruises die Koos regelmatig maakt met zijn fans.

Wilt u ook eens mee varen op het Veluwemeer hou dan de agenda van Koos goed in de gaten op www.koosalberts.nl

Op de website van Koos Alberts vele foto's die wij door de jaren heen gemaakt hebben. Op 17 februari 2013 zijn wij 10 jaar verantwoordelijk voor de website van Koos.

Willie Oosterhuis met de door ons gemaakte foto's van Jannes in Ahoy. Willie overhandigde deze foto tijdens het MPF 2012 in Arnhem aan de populaire zanger uit Drente.

Gino Graus uit Den Bosch mailde ons of hij een keertje de studio kon bezoeken en van het een kwam het ander. Gino vertelde dat hij een CD aan het opnemen was en of wij misschien nog iets voor hem hadden. Nu lag er nog een nummer van Trudy en Johnny Hoes met de titel "Hoteldebotel". Ook het nummer Bailando Contigo van Trudy en Hans vond hij interessant. Gino nam en de nummers mee en deze verschijnen op zijn album welke op 1 mei 2012 in Kerkdriel wordt gepresenteerd.

Gino heeft ook al een wildcard voor het Mega Piratenfestijn gehad en zo stond hij in Zelhem ineens voor 10.000 man zijn Heintje Medly te zingen. Niet alleen Willie Oosterhuis maar ook heel veel anderen waren erg van Gino onder de indruk.

De nummers "Hoteldebotel en Bailando Contigo" zult u ongetwijfeld nog wel een keertje horen ergens in het land.

 

Het RadioNL Café geeft "talent"de kans om op te treden en zo airplay te winnen op RadioNL.

Mike Thijssen werd gevraagd voor een optreden in het RadioNL Café en zette daar, ondersteund door vele fans het café op zijn kop. Op donderdag had Mike een live interview op RadioNL en hij kreeg vrijdag's te horen dat hij de weekwinnaar is geworden en dus extra aandacht krijgt op RadioNL. Het was even stil in Doetinchem maar daarna barstte het feest los en was het nog lang onrustig bij Mike in de straat.

Mike ook namens ons van harte gefeliciteerd.

Eeste single van Mike Thijssen uitgebracht op het "Starletlabel". De muziek is van Hans Vrolijks en de tekst van Trudy Naarding. TJ tekende ook voor de fotografie en het ontwerp van de hoes.
"Arie" is de title van de single die wij produceerden voor zangers Dina uit Nieuw-Buinen. Klik voor de videoclip op de hoes hiernaast.

Oh Helena krijgt ook in België een vervolg want niemand minder dan milion seller Paul Severs heeft het nummer opgenomen.

Paul is in België een van de populairste zangers en een veel gevraagd artiest in Vlaanderen en Wallonië, zijn grote hit "Ik ben verliefd op jou" is nog alle dagen te beluisteren op heel veel radio stations. Als TJ zijn we er trots op dat Paul dit nummer op single heeft uitgebracht.

Meer informatie op www.paulsevers.be

De nieuwe single van Albert van Benthem heet "Oh Helena" en is door TJ samen met Hans Vrolijks geschreven.

TJ tekende ook voor de fotografie van de hoes.

De uit Sittard afkomstige Neer Scheffer heeft van ons 2 nummers uitgekozen en op zijn eerste CD single gezet. Neer presenteert de single op 17 juli in Geleen.

De single bevat de nummers: Hé lekker ding en Dit wordt een lange hete zomer. Hans Vrolijks tekende voor de muziek.

Marjan Berger heeft 2 nummers van ons opgenomen op haar nieuwe CD. Het zijn de nummers Bella Bella Venetia en Diep in mijn hart. Bella Bella Venetia is ook in het Duits vertaald en komt op haar Duitse CD te staan. Van een aantal nummers zijn er ook videoclips opgenomen.
Loop nooit te koop met je tranen is het nummer waar Jonie van der Meij nu te zien is op TV-Oranje. Dit nummer is geschreven door Ferry en Johnny Hoes samen met Trudy.

TJ produceert nieuwe single Jonie van der Meij.

De uit Leiden afkomstige Jonie van der Meij stond onder contract bij Melvin produkties van André Hazes en heeft o.a. in het voorprogramma van André zijn Ahoy concert gestaan. De single is te downloaden via de website van Telstar.

Het is Albert van Benthem gelukt om ook zijn single "Beter dan ooit" de top100 in te zingen. Op 24 oktober 2009 komt het nummer binnen op 62 in de hitlijst. Met deze notering zorgt Albert ook voor de eerste top100 notering van een nummer van TJ. Update: In de 2e week is het nummer gestegen naar 33. In de RadioNL Top30 komt Albert sterk binnen op nummer 15 en bij ZingendNederland zelfs op 11.

Update 6-11-2009: De single van Albert stijgt ook in de derde week top 100 en komt nu op 26.

De zojuist verschenen CD "De Piratenbox" met daarop 100 nummers bevat ook 2 nummers van TJ.

Wendy is op deze verzamelaar te vinden met het nummer "Diep in mijn hart" en Albert van Benthem staat erop met "Beter dan ooit".

Wilt u deze CD bestellen dan klikt u hiernaast op de hoes.

Voor de CD hoes van de single "de Smokkelaar" kwamen Johnny en Stef naar onze studio.

Ook de videoclip is grotendeels bij ons in de studio geschoten.

Op 24 oktober 2009 komt "De Smokkelaar" binnen op 82 in de top100.

Update: In de 2e week top 100 stijgt het nummer naar 49.

Update 6-11-2009: De single stijgt met een grote stip naar 15.

TJ beschikt niet alleen over een stationaire fotostudio, ook zijn wij in het bezit van een mobiele flitsinstallatie voor fotografie op lokatie. De eerste die van onze set gebruik maakte was het management van Patricia Paaij.

Op verzoek maakten wij een aantal foto's van Patricia na afloop van de TV opnames van Hart voor Muziek.

 

Op 30 augustus zijn onze Ive en Wendy te zien en te horen bij Showtime in het Belgische Arendonk net over de grens bij Reusel. Er zijn optredens van diverse Nederlandse en Belgische artiesten en de entree is gratis. Showtime - Grens 29 - Arendonk.
25-08-2009: Single "Ademloos" van Wendy op nummer 1 bij Radio Touring in België. De door ons mede geproduceerde single "Altijd" van Kees en Rita is trouwens in deze top 30 op plaats 2 te vinden.
Ive Rénaarts op zondag 6 september voor TV-opnames "Sterrenpallet" naar Meijel in Nederland. Ive zal zijn "Schlagercafé" ten gehore brengen. Dit nummer van Ive is te vinden op zijn CD "12 maal anders".
Albert "Casanova" van Benthem ook bekend als Fons van de KPN reclames heeft het nummer "Beter dan ooit" van TJ en Adrian Hoes opgenomen en met een nieuw arrangement van Kees Tel heeft Albert dit nummer de top 30 bij RadioNL ingezongen. Na het top 30 succes van Arne Jansen nu dus succes met Albert van Benthem.

Dit nieuws bericht heeft zijdelings met TJ te maken maar willen wij u toch niet onthouden.

Heeren van Oranje dat zijn 3 muzikale vrienden die hun sporen meer dan verdient hebben in de Nederlandse muziek. Wie kent ze niet, Erik Mesie de voorman van Toontje Lager, Peter Groot Kormelink het gezicht van de Jazzpolitie en Bert Heerink de man van VandenBerg. Deze 3 kanjers hebben een single opgenomen met de titel "Made in Holland" en komt uit op het Starlet label, onder cd nummer STCD0017, waar TJ mede verantwoordelijk voor is.

Op www.heerenvanoranje.nl en www.starletmusic.nl is meer informatie te vinden.

Single "Blijf bij me" van Ive Rénaarts nu te vinden in de diverse hitlijsten in zowel Nederland als België. Bij het bekende radiostation "Radio Touring" staat Ive zelfs op nummer 7 in hun top 30.

De nieuwe single van Wendy is klaar en ligt momenteel bij de CD-Fabriek om geperst te worden.

De release zal eind juni begin juli zijn.

In ieder geval reizen we met Wendy af naar Klaveren 3 in Kasterlee om daar de single voor te stellen aan haar Belgische Fans. Na haar duet met Ive Rénaarts is Wendy een graag geziene gast in België.

De keuze voor de foto van de hoes was dit keer heel moeilijk een 20 tal foto's kwamen in aanmerking en het is uiteindelijk deze hiernaast geworden. Binnenkort zullen we de 25 mooiste foto's bij Wendy op de website plaatsen.

Meer info op www.wendyrivers.nl of op www.starletmusic.nl

 

CD presentatie Ive Rénaarts een groot succes.

Onze Ive presenteerde op 1 mei in zijn eigen Klaveren 3 in Kasterlee de CD "12 maal anders". Namens Telstar was het Starlet productie team en Johnny Hoes, die de eerste cd overhandigde, zelf aanwezig. Collega artiesten Kees van den Heuvel & Rita en Wendy Rivers waren er om hun Starlet collega te ondersteunen. Zijn ontdekker Eddy Wally kwam na zijn laatste optreden ook nog even naar Kasterlee om Ive muzikaal te ondersteunen zoals alleen Eddy Wally dat kan. Meer info op www.iverenaarts.com. Zowel Eddy als Johnny Hoes voorzien voor Ive een gouden toekomst in muziekland. Aan zijn CD "12 maal anders" zal het zeker niet liggen.

 

Met onze Wendy duiken we binnenkort de studio in, op dit moment worden door arrangeur Hans Vrolijks 2 nummers klaar gemaakt. 1 nummer is op muziek van Johnny Hoes en het andere op naam van zijn zoon Adrian. Onze Adrian gaat toch als een speer met zijn nummers "Lieveling van Frans Duyts, Viva viva Casanova van Albert van Benthem en Vagabundo van Frank van Etten, allemaal nummers die in de top 100 te vinden waren.

Patrick Pilot is een zanger uit Venlo die onder contract staat bij onze Mart Dijckmans van de Teddyboys. Voor Patrick verzorgden wij een website die te vinden is onder www.patrickpilot.nl. Patrick is ook veelvuldig te zien momenteel op www.sterren.nl in het programma Sterrenpalet.

Fons uit de KPN reclame is mateloos populair sinds Adrian Hoes het nummer "Viva viva Casanova" schreef en de single de hitlijsten bestormde. Na de single komt uiteraard een full CD met daarop 3 nummers van TJ die al eerder door andere artiesten op CD zijn gezet. Het is in ieder geval hartstikke leuk dat Albert van Benthem (zoals Fons in het echt heet) straks een show doet met 3 van onze nummers. TJ verzorgde ook de fotografie voor de layin van de CD.

Ook dit jaar heeft TJ weer meegedaan met het BVK in Maasbree, het succes van Sharon vorig jaar smaakte naar meer. Dit jaar een nummer voor Sharon solo en Sharon met 2 vriendinnen Anke en Jill als "de voetbalmaedjes". Na alle nummers 2x beluisterd te hebben kwam de jury in al haar wijsheid tot een top 3 en hier eindigden "de voetbalmaedjes" met het nummer "Belke trappen" op de 2e plaats. Maedjes gefeliciteerd! De tekst van TJ werd van muziek voorzien door; Rudi Peeters, Roy Smets en Bert Hoeijmakers

Het bleef nog lang onrustig in Maasbree.

Het carnavalsnummer "Die Melodie" is afgelopen zaterdag gedraaid op L1 en nu kunnen de luisteraars bonnen in gaan vullen om zo te stemmen op het lied van hun keuze. Deze bonnen staan afgedrukt in diverse media in Limburg. Voor "Die Melodie" kunt u stemmen op nummer 25.

Fons is heel bekend van de KPN commercial, minder bekend is dat Albert van Benthem die Fons speelt een verdienstelijk zanger en acteur is. Adrian Hoes van Telstar produceert momenteel een CD en single voor Albert. Op de CD in ieder geval 2 nummers met tekst van TJ.

9 januari gaf Thomas Berge in Nijmegen een live concert. TJ fotografeerde dit megaspektakel en de foto's van het concert en de signeersessie zijn terug te zien op www.thomasberge.nl

Ieder jaar publiceert TV-Oranje de top 1000 en dit jaar zijn 2 door ons geschreven nummers terug te vinden in die lijst. Op 253 vinden we Jacques Herb met Al jouw liefde en Ive Renaarts met "Vive la vie" vinden we terug op 416.
De Heineken Music Hal concerten van Thomas Berge krijgen een vervolg in de Stadschouwburg van Nijmegen op 9 januari 2009. Wij zullen erbij zijn voor het fotoverslag.

Angelique, Marie-Christine, Mart en Kees uit Tegelen en omstreken vormen 2-kwart (www.2-kwart.nl) en doen ieder jaar mee met het LVK. TJ en de huiscomponist van 2-kwart (Dave Ververgaard) schreven dit jaar een gezellig uptempo nummer (Die Melodie) en namen dat op in de studio van Arno (Studio A Recording) in Stein. Doel van het nummer is de laatste 19 te bereiken, aan de gezelligheid bij het opnemen zal het in ieder geval niet liggen. (17-12-2008)Inmiddels is bekend geworden dat het nummer "Die Melodie" de halve finale heeft bereikt.

Arno, Angelique, Trudy, Kees, Mart en Marie-Christine na afloop van de opnames.

Feest bij de Wien, het nummer Wiener Welske met tekst van TJ eindigde op de tweede plaats.

Wendy Rivers op bezoek bij Johnny Hoes.

Dhr. Hoes heeft op tekst van TJ een nummer gemaakt voor Wendy wat begin volgend jaar zal verschijnen.

 

De nieuwe single van Eddy met tekst van TJ en muziek van Johnny Hoes.

De single is de voorloper voor het album wat nog voor het einde van 2008 uitgebracht wordt door Telstar.

De zanger, de tekstschrijfster en de componist.

Lieveling van de piraten José Wolters was bij ons in de studio om de foto te laten maken voor de hoes van haar nieuwe CD. Wat het precies gaat worden houden we nog even als verrassing maar de foto hiernaast zou het zomaar kunnen worden. José pikte gelijk een foto eruit voor haar nieuwe fotokaart. De nieuwe CD van José op het Telstar label zal 25 oktober gepresenteert worden in Leeuwarden.

zie ook: www.telstar-music.nl of zangeresjosewolters.nl

Voor Kees van den Heuvel produceren wij alweer zijn 4e single. Kees die samen met Hans Vrolijks het nummer schreef doet het dit keer niet alleen maar met zijn collegaatje Rita. De single zal begin oktober gepresenteert worden in Kees zijn woonplaats. Kees en Rita waren al bij ons in de fotostudio voor de cd hoes.

Kees kennen we al dus bij deze Rita.

 

Eddy Wally brengt begin september een nieuwe single op de markt met als titel Playa. De tekst van dit nummer is geschreven door TJ en de muziek is van Johnny Hoes. Telstar brengt de single uit.

Joe Davis Jr. schreef voor TJ de muziek bij 2 nummers van Lina Steevens en ook voor het carnavalsnummer van Sharon uit Maasbree.

Joe levert regelmatig nieuwe melodieën aan die dan weer voorzien kunnen worden van tekst.

Na het eerste succes van Vive la vie heeft Ive ons gevraagd om een full CD te produceren die in maart/april 2009 het levenslicht moet zien.
Van onze Ive kunnen we de volgende zaken melden: De eerste persing van zijn single is reeds uitverkocht en de tweede persing is onderweg. Ive staat aan het einde van dit jaar met een aantal collega artiesten in een grote TV-show en zal ongetwijfeld zijn Vive la vie laten horen.
Ook onze Wilma gaat als een trein in het Hoge Noorden. Inmiddels nr22 in de Radio Continu hitparade en een interview in het vooruitzicht bij Holland FM uit Drachten.

Voor Ive Renaarts uit het Belgische Poederlee produceerden wij een nieuwe single. Deze single wordt op 26 juli gepresenteert in Ive zijn eigen Schlagercafe in Poederlee België. De 2 nummers op de CD zijn beide met tekst van TJ en voor het nummer "Morgen" schreef niemand minder dan Jacques Herb (J. van Herp) de muziek. TJ tekende ook voor de fotografie en het ontwerp van Ive zijn nieuwe fotokaart en CD hoes.

Voor Wilma Fieten produceren wij op dit moment een single met 2 nummers. Het nummer "Waar is die vent" is door Johnny Hoes van muziek voorzien, TJ tekende voor de tekst.

De single van Wilma zal 16 juli gereleased worden.

Wilma samen met Johnny Hoes die voor haar nummer "Waar is die vent" de muziek schreef.

Johnny Hoes en TJ schreven samen voor Eddy Wally een lekker zomers feestnummer, Eddy heeft het inmiddels in de studio ingezongen maar een release datum is nog niet bekend. Uiteraard houden wij u op de hoogte.

TJ fotografeert Bob Offenberg en levert de foto voor de hoes van de single. Bob zijn single "Als je lacht" is geproduceert door Emile Hartkamp en is uitgebracht op het label van Plutomusic.

Meer info op www.boboffenberg.nl

Voor Kees van den Heuvel gaan we zijn derde single binnen een jaar produceren. Na het succes van "Ik ben verliefd op Gabriella" komt Kees begin juli met de single Caroliene. Deze single onderstreept de veelzijdigheid van Kees en we zullen nog veel gaan horen van deze sympatieke brandweerman uit Boxmeer.

 

Op de foto: Ron Lieberton met Kees in Studio2 bij Telstar.

Jaimy Vervecken is een 11 jarig talent uit het Belgische Rijkevoorsel. Op voorspraak van Paul Severs produceren wij momenteel een single CD met Jaimy voor zijn fandag op 7 juni.

Op de foto's Jaimy in de grote Telstar Studio aan het werk om 2 nummers van Paul Severs in te zingen.

Op de website van Jaimy wordt u op de hoogte gehouden van de CD presentatie dus wilt u meer info hierover surf dan naar www.jaimy.be

De uit België afkomstige Ive Renaarts zal binnen niet al te lange tijd een tweetal nummers opnemen op ons Starlet label. 2 nummers heeft Ive uitgezocht waarvan eentje met muziek van niemand minder dan Jacques Herb, Hans Vrolijks tekende voor de andere melodie. TJ verzorgde de teksten van beide nummers. We houden u op de hoogte.

Peter van der Velden uit Waalwijk bij ons in de studio.

Peter deed mee aan een talentenjacht van Cafe Verschoor in Rotterdam en won een fotoshoot bij ons in de studio. Peter zijn foto's zullen ongetwijfeld binnenkort te zien zijn op een nieuwe CD die dit Brabantse Talent gaat uitbrengen.

 

Peter heel veel succes!

Nieuwe CD voor Jacques Herb met 2 teksten van TJ.

Vrijdag 28 maart 2008 ontving Jacques uit handen van Telstar directeur Adrian Hoes zijn nieuwe CD "zingen m'n leven lang". De nummers "Al jouw liefde laat me zweven en Ouderliefde", zijn door ons van tekst voorzien, voor het nummer "Ouderliefde" tekende Jacques zelf voor de muziek. Jacques bracht een aantal nieuwe nummers ten gehore, het meest opvallende liedje ïs geschreven door Johnny Hoes en draagt de titel "Simone". Wij hopen dat Jacques met deze nieuwe CD de hitlijsten weer zal bestormen.

Jacques heel veel succes met deze CD.

 

TJ fotografeert het live concert van Thomas Berge in de Heineken Musichall.

Klik hier voor meer foto's

Ook op de website van Thomas kunt u foto's bekijken

www.thomasberge.nl

Op onze fotografiepagina kunt u zien welke foto Thomas gekozen heeft voor zijn nieuwe fotokaart.

Er was een tijd dat Jonie van der Meij onder contract stond bij de platenmaatschappij van "André Hazes. Zijn nummer "Een leven zonder jou" wordt nog regelmatig gecoverd. Jonie richt zich weer helemaal op het zingen en vroeg TJ een website voor hem te bouwen. www.jonievandermeij.nl

Jonie presenteert op 5 april zijn CD met nummers van André Hazes in Zwembad de Zijl in Leiden. Voor meer info kijkt u even op de website van Jonie.

Voor Kees van den Heuvel produceerden wij zijn 2e single met de titel "Ik ben verliefd op Gabriella". TJ tekende ook voor de fotografie en het hoesontwerp.

Voor Wendy produceerden wij de single "Kanjer van m'n dromen". TJ tekende ook voor de fotografie en het hoesontwerp.

Ze waren vaste gasten in Op volle toeren, de Teddyboys zijn terug en brengen een nieuw album uit bij Johnny Hoes - Telstar. TJ tekende voor de fotografie en het ontwerp van de CD hoes met een achtergrond van schilder "Teddyboy".
Op 24 februari presenteerde zanger en Hart voor Muziek presentator Lanning zijn nieuwe single incl. videoclip. TJ was aanwezig en fotografeerde het gebeuren. Er waren o.a. optredens van Mai Tai en New Timeless. TJ leverde ook de foto voor de posters en de CD hoes. Meer info op www.lanning.de
Op 29 februari zal op Ned3 bij de NPS de documentaire over het leven van Johnny Hoes te zien zijn. De titel van de documentaire is 'Och was ik maar' en wordt in het Uur van de Wolf uitgezonden. Het betreft een productie van Zeppers Film & TV te Amsterdam in co-productie met de NPS. Deze film kwam tot stand met steun van Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties en werd gemaakt in 2007. Regiseur Hans Heijnen (winnaar Gouden Kalf) volgde Dhr. Hoes enige maanden en lachwekkende momenten wisselen af met emotionele momenten uit het leven van Johnny Hoes. De voorpremiere is 11 februari in Paradiso. Goed ingelichte bronnen wisten ons te vertellen dat TJ ook voorkomt in deze documentaire dus we zijn benieuwd.

Meer dan 3000 liedjes heeft Johnny Hoes op zijn palmares staan en op dit moment is de bijna 91 jarige zanger/producer/platenbaas bezig om zijn zoveelste CD in te zingen. Nieuwe nummers want de meester zit nog steeds vol ideën. Wij zijn er trots op dat ook een aantal nummers geschreven door TJ en van muziek voorzien door Johnny Hoes op deze CD zullen komen. Samenwerken met de meester van de smartlap is en blijft een unieke ervaring.

Voor zanger Kees van den Heuvel produceerden wij de nieuwe single op het Starlet label. Na het succes van Kees zijn eerste single belooft de nieuwe single nog meer vuurwerk. Wij verwachten de single van Kees half maart in de winkels te hebben. Ook voor zangeres Wendy Rivers produceerden wij de nieuwe single, deze wordt op 23 maart gelanceerd. Dan gaan we binnenkort de studio in met zangeres Wilma Fieten uit Zuidwolde. 2 nummers komen er op haar single CD waarvan er eentje op tekst van TJ en muziek van Johnny Hoes. Het tweede nummer wordt aan de hand van een tekstidee van Wilma door ons geschreven en van muziek voorzien door onze componist Hans Vrolijks.

Johnny Hoes-Telstar Music en TJ presenteren het Starlet label.

De tijd staat eigenlijk stil op CD gebied, platenmaatschappijen investeren niet meer in "talent" omdat de CD verkoop gewoon dramatisch gedaald is. Vele artiesten investeren daarom in zichzelf en brengen CD's, vaak met gecoverde nummers in eigen beheer op de markt die dan vervolgens in familiekring de meeste aftrek hebben maar waar landelijk waarschijnlijk nooit iemand van zal horen. Telstar denkt met het label "Starlet" een aantal pakketten te kunnen aanbieden waardoor het mogelijk is om een CD uit te brengen op het label van een platenmaatschappij. Indien gewenst professionele ondersteuning m.b.t. verspreiding en plugging van de CD door Telstar. Op Starlet zullen wij een drietal pakketten gaan aanbieden met een nieuw eigen nummer voor zangers, zangeressen, bands enz. enz. Kijk dus snel op onze Starlet website.

Bij Johnny Hoes - Telstar is het weer mogelijk. Blijkt talent echt een talent te zijn en pikt het grote publiek het op dan behoort doorstroming naar het Telstar label tot de mogelijkheden. Klik op het Starlet logo hieronder en bezoek de website van Starlet.

mail ons voor meer info of info@telstar-music.nl of info@starletmusic.nl

Weer vasteloavond succes.

Het in Maasbree gehouden BVK heeft voor TJ een eerste plaatst opgeleverd. Het nummer : "Heej in Bree is 't kicke" geschreven door TJ met muziek van Joe Davis en gezongen door Sharon Martens eindigde op de eerste plaats.

De 10 sterkste nummers waren in Maasbree doorgedrongen tot de finale en Sharon liet er dus 9 achter zich. De komende tijd zal het nummer veelvuldig in Maasbree en omstreken te horen zijn.

Heden bereikte ons het bericht dat Arne Jansen is overleden. Wij verliezen in Arne een artiest die altijd zichzelf bleef, we zullen zijn warmte en zijn lach missen. Het wordt stil in de studio, in de hemel zal zijn stem doorklinken.

De nieuwe fotokaart van Duo Toppie uit Den Bosch. Henry en Michel waren in hun nopjes met het eindresultaat.

Voor Duo Toppie wordt momenteel een nummer geschreven welke in 2008 opgenomen wordt en uitgebracht zal worden op het Starlet label.

Venlo is het mekka van het vastelavondlied. TJ schreef dit jaar van het eerst in met het nummer "Mit dich vier ik vastelaovend" op muziek van Adrian Hoes. Maar liefst 37 inzendingen waren er dit jaar waarvan er 11 overbleven voor de finale. Zanger Marcel Schattenkerk zong het nummer tijdens de finale op 29 september naar een verdienstelijke 9e plaats met een gelijk aantal punten als plaats nummer 7. Marcel is door diverse mensen gevraagd het nummer te komen zingen tijdens de komende "Vastelaovend".
Trots melden wij u dat de single "Wat ik voel voor jou" van Arne Jansen binnen gekomen is in de Radio NL top 30 op nummer 25.

Ook Sjaak Verkade wist de weg naar Starlet te vinden en voor hem schreef en produceerde TJ het nummer "Ik voel me beter dan ooit". Adrian Hoes tekende voor de muziek en Hans Vrolijks voor de arrangementen.

Na 11 geluidsdragers in eigen beheer is deze single voor Sjaak de eerste die landelijk uitgebracht zal worden op een platenlabel.

TJ tekende ook voor de fotografie en de hoes.

Wilt u Sjaak zijn single downloaden dan klikt u op zijn cd hoes.

Voor Kees van den Heuvel uit Boxmeer produceerde TJ de eerste single. De single krijgt als titel "Zon in m'n leven". De tekst is van Kees zelf en componist Hans Vrolijks tekende voor de muziek. De single van Kees zal eind september het daglicht zien en uitkomen op het Starletlabel.

TJ tekende ook voor de fotografie en de hoes.

Nieuwe single voor Arne Jansen.

Wie kent niet zijn "Meisjes met rode haren". Als voorloper op de CD "Wat ik voel voor jou", die binnenkort verschijnt komt Arne met de single "Wat ik voel voor jou " uit.

Dit nummer is geschreven door TJ met muziek van Hans Vrolijks

Nieuwe single voor Sjaak Verkade in aankomst.

De van huis uit Delftse zanger heeft in de studio bij Telstar zijn door TJ en Adrian Hoes geschreven single ingezongen en deze zal ergens in september het daglicht zien.

Op de foto Sjaak met chief-engineer Ron Lieberton en Trudy die voor de tekst tekende.

BoB Offenberg in de studio om nieuwe foto's te maken voor zijn website.

TJ tekende niet alleen voor de nieuwe website van BoB maar ook voor een nieuwe serie foto's die binnenkort op de website gebruikt zullen gaan worden.

De in Den Haag populaire zanger John Kagie liet bij ons de foto maken voor zijn fotokaart.

Van John zijn ook opnames gemaakt voor "Muziekfestival" in Scheveningen. Dit programma kunt u binnenkort op een aantal regionale TV zender bekijken.

Het is misschien nog wat vroeg maar toch zijn we al bezig met het Carnaval van 2008. Op de foto Marcel Schattenkerk die een nummer van TJ en Adrian Hoes inzingt in de studio bij Johnny Hoes.

 

Voor zanger Kees van den Heuvel uit Boxmeer produceert TJ momenteel de nieuwe single die begin september op het Starlet label zal verschijnen.

Zanger Vinzzent uit Oosterhout presenteerde 29 mei zijn nieuwe CD en deed dat in stijl. De lokatie was de oude verkeerstoren van Schiphol waar nu het restaurant Boedha gevestigd is. Niemand minder dan Rob de Nijs overhandigde Vinzzent zijn eerste CD en ook Dana Winner was speciaal voor deze gelegenheid uit België gekomen om met Vinzzent hun duet te zingen.

Vinzzent heeft TJ gevraagd de CD presentatie te fotograferen.

Meer informatie over deze sympathieke zanger op www.vinzzent.nl

De nieuwe CD "Eeuwig Jong" van Johnny Hoes ligt binnenkort in de winkels. TJ is er trots op alle foto's geleverd te hebben die voor de hoes gebruikt zijn.

Dat Johnny Hoes afgelopen 19 april zijn 90e verjaardag vierde is beslist niet ongemerkt voorbij gegaan. De grote verrassing was wel dat hij door de burgemeester van Weert de penning van verdiensten voor de stad Weert kreeg opgespeld. Ook mede hierdoor was de media-aandacht bijzonder groot, tot het NOS- journaal toe. Ook de kranten hebben bijzonder veel aandacht besteed aan de jarige job, o.a. artikelen in De Limburger, het Algemeen Dagblad en het interview met de Telegraaf komt nog. Het enige dat nog ontbrak was een volledig nieuw album en dat komt er nu. Een pracht van een CD met deze keer bijzonder veel duetten, o.a. met Marianne Weber, Ellen ten Damme, Jacques Herb en last but nog least Thomas Berge. Ook Johnny Hoes zelf is bijzonder trots op dit album.

En er is ook weer nieuws te melden van Eddy Wally. Het nummer "Wat ik voel" van TJ en Hans Vrolijks wordt de nieuwe single van Eddy in België. Binnenkort zal Eddy met het nummer te zien zijn in een populair TV programma bij onze zuiderburen.

Peter Beense zijn nieuwe CD is opgenomen en zal half juni gepresenteerd worden. Op deze CD ook het nummer "1000 lieve kusjes" geschreven door TJ en voorzien van muziek door Adrian Hoes. Peter zong het nummer voor de eerste keer tijdens de opnames van het TV programma Hart voor Muziek.

De manager en producer van Peter verwacht een mooie toekomst voor dit gevoelige nummer wat Peter op zijn lijf geschreven lijkt.

Trudy die de tekst schreef voor "1000 lieve kusjes" met Peter Beense.

Na het fotograferen voor de Nederlandse afleveringen van Hart voor Muziek is TJ nu ook gevraagd om de Duitse afleveringen te gaan doen. 2 pilots zijn er zondag 20 mei opgenomen en op de website van Hart voor Muziek (www.hartvoormuziek.nl) of Herz fur Musik (www.herzfurmusik.de) staan foto's. Na veel Nederlandse toppers zijn er zondag een keur aan Duitse toppers aan de camera voorbij gekomen. Wij fotografeerden o.a. Olaf Henning, Michael Wendler, Jörg Bausch, Jurgen Drews, Nic en wereldster Sydney Youngblood.
Sjaak Verkade zijn nieuwe nummer is klaar en wordt op dit moment gearrangeerd. Sjaak zal dit nummer landelijk uitbrengen op ons Starlet label.
Ook Chris haar nummer is voorzien van muziek en binnen niet al te lange tijd zullen we met Chris de studio in duiken om het nummer in te zingen. Ook Chris zal het nummer uitbrengen op het Starlet label.
Ook de nieuwe CD van Jacques Herb is bijna klaar en zal snel het levenslicht zien. Binnenkort brengt Telstar eerst een single uit en daarna de CD met daarop 2 nummers geschreven door TJ. Het nummer "Ouderliefde" is door Jacques Herb zelf van muziek voorzien en voor het andere nummer schreef TJ de Nederlandse tekst.
Arne Jansen zijn nieuwe CD komt ook nog voor de vakantie uit. Op deze CD zal Arne 3 nummer zingen die geschreven zijn door TJ en waarvan de muziek geschreven is door Hans Vrolijks. Voor Arne is dit sinds lange tijd weer eens een nieuwe CD voorzien van nieuwe nummers. Binnenkort meer nieuws.

CD presentatie Lina Steevens een groot succes: Lina presenteerde haar CD in Dorpszaal de Weijer in Mierlo waar een keur van collega artiesten de avond opvulde. Lina haar CD is vanaf nu verkrijgbaar in de CD-shop. Indien deze niet voorradig is kan de CD bestelt worden bij Thats Entertainment onder nummer STCD 00003.

De videoclip van Lina haar nummer kun u nu regelmatig voorbij zien komen bij TV-Oranje

18 april Johnny Hoes ontvangt penning uit handen van de burgermeester van Weert en Eddy Wally live in Antwerpen. 19 april Johnny Hoes 90 jaar.

Het was wel even druk met zoveel evenementen in 2 dagen tijd maar alle door ons gemaakte foto's zijn weer op de diverse website's geplaatst.

De opnames voor de video clip van Lina zijn achter de rug en wordt momenteel door de videospecialisten tot één geheel gesmeed. Lina was in topvorm en mede door de inzet van Murad, Natascha en Bianca van Dance Entertainments is het een visueel zeer aantrekkelijke plaatje geworden. Speciale dank in deze gaat uit naar Ilona Janssen van Dance Entertainments.

Meer informatie op www.dance-entertainments en www.linasteevens.nl

Het wordt steeds drukker, niet alleen met TJ maar ook met Starletmusic.

Om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn is het wagenpark van TJ onlangs uitgebreid met een Volkswagen Caddy.

Op de foto ook onze Hyundai die 6 maanden geleden werd aangeschaft.

Eddy Wally: Ook Eddy Wally zijn nieuwe CD is klaar en deze wordt 18 april groots gepresenteert in het Sportpaleis van Antwerpen. Het eerste nummer van deze CD met de titel "Wat ik voel" is geschreven door TJ met muziek van componist Hans Vrolijks. Eddy zal dit nummer ook ten gehoren brengen in Antwerpen. U begrijpt dat wij hier heel erg trots op zijn. De titel van Eddy zijn CD wordt "Ready for Eddy".

Lina Steevens: De opnames voor haar nieuwe CD zijn achter de rug. Begin mei wordt de single "Liefde van mijn leven" uitgebracht inclusief een videoclip. Lina was ook bij ons in de fotostudio voor een shoot die de hoes van haar single moet sieren.
Sjaak Verkade: Voor Sjaak zijn nieuwe CD "Hof van Holland(s) deel 11 fotografeerde en ontwierp TJ de CD hoes. Op deze CD ook 2 nummers van Carina Lemoine waaronder het nummer "Als jij zacht fluistert". Dit nummer van Nina Rota werd door TJ voorzien van een Nederlandse tekst.
TJ-Unlimited sponsort KIKA in Blerick www.kika.blerick.nl
Na het succes van haar single "Ik wil een brief" heeft zangeres Chris besloten om haar volgende CD ook landelijk uit te brengen op het Starlet label. We wachten nog even af of er 1 of 2 nummers op de single zullen verschijnen. 1 nummer is al klaar, de tekst van nummer 2 ook en momenteel wordt dat nummer van muziek voorzien door Johnny Hoes en Adrian Hoes.
Op dit moment is de NPS bezig om een TV-documentaire over Johnny Hoes te maken ter ere van zijn 90ste verjaardag. TJ was erbij en ook wij werden gefilmd tijdens een fotoshoot met Eddy Wally. TJ zal ook met 2 camera's het grote Eddy Wally concert in Antwerpen op de gevoelige plaat vastleggen.
EXTRA NIEUWS: Johnny Hoes himself heeft ons medegedeeld dat ook hij het nummer van Eddy Wally op zijn speciale verjaardags CD zal zetten. Uiteraard zijn wij hier heel erg TROTS op. Verder komt er binnenkort nieuws over een wel heel bekende zanger die, zoals het er nu uitziet 2 nummers gaat opnemen waarvan eentje met muziek van Adrian Hoes en tekst van TJ, het andere nummer is voorzien van muziek door Hans Vrolijks.
Nieuws: Op 16 februari j.l. heeft directeur Adrian Hoes van Telstar BV. TJ benoemt tot divisie manager van Starletmusic, vanaf nu lopen alle zaken m.b.t. tot dit platenlabel via dezelfde telefoonnummers als waarop u TJ kunt bereiken. Het eerste wapenfeit van dit Telstar label zal zijn de nieuwe single van Lina Steevens. Voorlopig staat Wendy Rivers als tweede op de lijst en heeft Sjaak Verkade te kennen gegeven graag nummer 3 te worden, maar er zijn nog onderhandelingen met een aantal aanstormende talenten om hun eerste nummers uit te brengen op Starlet. Verder komt er binnenkort nieuws over een wel heel bekende zanger die 2 nummers gaat opnemen waarvan eentje met muziek van A. Hoes en tekst van TJ, het andere nummer is voorzien van muziek door Hans Vrolijks. Voor meer informatie kijkt u op de website van Starlet www.starletmusic.nl
Zangeres Sonja Onderstal is een protegé van Koos Alberts en neemt in zijn studio momenteel een CD op. Sonja vroeg TJ om haar website te bouwen en te beheren. Sonja verzorgt ook een optreden op de fanclubdag van Koos. www.sonjaonderstal.nl

De Utrechtse zanger Michael Oomen neemt op dit moment zijn debuut album op in de studio van Telstar. Uiteraard waren wij erbij om Michael op de foto te zetten.

TJ levert foto voor de nieuwe fotokaart van presentator Lanning en levert de nieuwe website af. Zie ook www.lanning.de

TJ levert foto voor Toe Maar hoes. Meer info over de hele leuk CD van Duo Toe Maar op www.duotoemaar.nl

Ook zangeres Lina Steevens heeft beslist wat het nieuwe nummer zal worden op haar 2e single. Binnenkort duiken we met Lina de studio van Johnny Hoes -Telstar in om het nummer op te nemen. Ook deze CD zal uitgebracht worden op het Starlet-label van Telstar Music. Onze verwachting is dat het nummer eind april gepresenteert zal worden.
De nieuwe website van zanger/presentator Lanning wordt door TJ gebouwd en zal onderhouden worden door Carolien Scholten van Scorpio. Lanning was regelmatig te vinden in de Europeese hitparades en is nu vooral bekend door het populaire TV programma "Hart voor Muziek".
Ook de nieuwe website van het Starlet label zal door TJ worden gebouwd. Aanvankelijk was het de bedoeling om deze te intergreren in de website van Telstar maar door de vele positieve reacties hebben we besloten om Starlet een eigen website te geven. Alle artiesten die een CD uitbrengen krijgen hierdoor met een eigen pagina op de Starlet website dubbele publiciteit.
TJ gevraagd om nieuwe website te bouwen voor het populaire Delftse café "Café Sport". Al meer dan 140 jaar bestaat dit café en de nieuwe eigenaar Ger Spijkhoven is momenteel druk bezig om Café Sport de uitstraling te geven van een gezellig bruin café waar de Nederlandstalige muziek weer de toon zal zetten. Ook zullen er regelmatig optredens zijn van bekende en minder bekende Nederlandse Artiesten. www.cafe-sport.nl

TJ bouwt de nieuwe website voor Dance Entertainments. Dance Entertainments is het bedrijf wat o.a. de achtergrond danseressen levert aan "Hart voor Muziek" en andere TV producties. Dance Entertaiments heeft een management bureau in de breedste zin des woords. Men bemiddeld o.a. in Modellen, Danseressen, Promotiegirls, DJ's en Hostessen. Men heeft presentator/zanger Lanning aangetrokken om ook de management en opleidingskant beter tot zijn recht te laten komen en het management/boekingen voor artiesten te gaan doen. Speciaal voor TV producties komt er een opleiding aan de dansschool die Dance Entertainments heeft. Buiten het websitebeheer zal TJ alle fotografie voor haar rekening nemen.

Zangeres Chris van Gerwen is afkomstig uit Helmond en begon als zangeres bij voormalig Telstar coryfee Dikke Leo ook uit Helmond. Chris heeft nu haar eerste eigen single met 2 nummers in eigenbeheer opgenomen bij Telstar. TJ tekende voor de productie en zorgde ook voor de fotografie en het ontwerp van de hoes. Uiteraard bouwden wij ook de website voor Chris. www.chris-music.nl

Sjaak Verkade is al weer bezig met geluidsdrager nummer 11 en hij heeft nu aan Carina Lemoine gevraagd om op dit album haar nummer "Als jij zacht fluistert" te zetten. Dit nummer op muziek van N.Rota is door TJ voorzien van de Nederlandse tekst.

Het was even spannend maar ook Arne Jansen heeft samen met Telstar besloten om een nummer van Hans Vrolijks en TJ op zijn nieuwe CD te zetten.

Niemand minder dan Eddy Wally zal in de komende weken een nummer van TJ en Hans Vrolijks gaan opnemen voor zijn nieuwe CD zo liet Telstar ons weten.

Bij een minder leuk nieuws bericht zoals hieronder hoort uiteraard ook een leuk bericht en dat komt deze keer uit de stal van Telstar en betreft Michael Oomen. Michael heeft in samenspraak met Telstar besloten om 2 nummers toe te voegen aan zijn CD met tekst van TJ en muziek van componist Hans Vrolijks.
Nieuws: Uiteraard hoeft nieuws niet altijd leuk te zijn. Jolanda Treijtel heeft ons te kennen gegeven het samenwerkingsverband op te zeggen en haar eigen weg te gaan. Uiteraard respecteren wij haar besluit en wensen haar veel succes toe voor de toekomst.
Zanger Marc Benz kiest voor TJ fotografie en laat zijn fotokaarten door TJ leveren. Foto's ook voor de nieuwe CD hoes en website. Zie de drukwerkpagina.
Ook nieuwe single in de planning opgenomen voor Lina Steevens. Lina heeft 16 november TV opnames voor het programma "Brabant Party".
Nieuwe single voor Wendy Rivers wordt komende zomer gepresenteert.
Binnenkort op deze pagina nieuws over de nieuwe CD van de Utrechtse zanger Michael Oomen die op dit moment een CD opneemt bij Telstar.

TJ fotografeert en ontwerpt de hoes van de debuut single van Yilmazz. Yilmazz brengt zijn single uit op het nieuwe label van de Stichting Zingend Nederland waar TJ een samenwerkingsverband mee heeft en presenteert deze op 26 november. Eerder leverde TJ al de fotokaarten.

Sjaak Verkade is alweer toe aan geluidsdrager nummer 11 en heeft TJ gevraagd om de hoes te ontwerpen en gebruik te maken van foto's die gemaakt zijn in Spanje tijdens Sjaak zijn laatste werkvakantie en foto's van TJ zelf. Binnenkort meer nieuws over Sjaak en zijn CD.

Binnenkort op deze pagina nieuws over een project van Jacques Herb waar TJ aan meewerkt.

Telstar brengt nog dit jaar 3 CD's uit van Johnny Hoes. 2 stuks komen uit in de serie "Het beste van" en de derde CD belooft een bijzonder kerstalbum te worden. Voor alle 3 de CD's leverde TJ de foto's.

TJ aanwezig op de CD presentatie van Dave van Well. Maar liefst 14 nummers op de CD van Dave die Telstar Music uitbrengt. Buiten nummers van Emile Hartkamp, Johnny Hoes, Ron Lieberton en Dave zelf leverde TJ in samenwerking met DoubleT-Musiccreations 7 nummers voor dit album. Dave was in zijn nopjes, Emile Hartkamp overhandigde Dave het eerste exemplaar en Emile zong ook nog een aantal van zijn grootste hits.

Op de foto's Emile Hartkamp en Dave, Jolanda, Dave en Trudy.

TJ en Hart voor Muziek: Het was weer een schitterende avond 10 september in het BavariaHouse in Helmond. Grote namen (o.a. Koos Alberts, Eddy Wally, René Riva, Klaus Densow) afgewisseld met (aanstormend) talent (o.a. Elz Bakker, Bauke, Vinzzent, Tamara Tol, Lina Steevens) zorgden weer voor een aantal perfecte opnames van dit populaire TV programma. De door TJ gemaakte foto's kunt u op de diverse website's terugvinden en ook op www.hartvoormuziek.nl staat een serie die het verloop van de avond laat zien. Leuk om te melden is nog dat onze Wendy Rivers geheel onverwachts moest invallen voor Corry Konings die verstek moest laten gaan. Wendy vulde het gat op met "Liefdesnachten op Ibiza en Als je later groter bent". Op de website's van Wendy en Lina vindt u foto's terug van 10 september.

Onze zangeressen Wendy Rivers en Lina Steevens in actie bij Hart voor Muziek

TJ en Zingend Nederland: 9 september waren wij aanwezig bij de live uitzending van Het Geldergeluid vanuit Utrecht om Jan van Est en Lina op de foto te zetten. Arjan van Beek en René van Ingen presenteerden het programma welke zowel via internet als via de kabel wordt uitgezonden. De Stichting Zingend Nederland en TJ praten over een samenwerkingsverband voor langere tijd.

Arjan van Beek overhandigd Lina de bloemen na haar optreden.

TJ fotografeert CD presentatie Lina Steevens: 26 augustus 2006 de CD presentatie van Lina Steevens uit Helmond is een groot succes geworden. Lanning de presentator van Hart voor Muziek overhandigde Lina het eerste exemplaar van haar eerste CD single. Collega's als Jan van Est, Wendy Rivers en Johnny Sleegers waren aanwezig om het publiek te vermaken en Lina zelf genoot van de eerste tot de laatste toon. 10 september zal Lina voor de tv registratie van de nummers "Zomerzon en Die nacht met duizend sterren" in het BavariaHouse in Helmond aanwezig zijn met o.a. Koos Alberts, Corry Konings, Eddy Wally en René Riva.

Meer info en foto's op www.linasteevens.nl

TJ fotografeert het tekenen van een kledingcontract door Zanger BOB: Ook BOB wordt steeds populairder en gezien het aantal bezoekers op zijn website gaat het nog wel even door. Ook Salty Dog Nederland ontdekte BOB en vond het een goed idee om de kleding van BOB voortaan te sponsoren. Meer foto's vindt u op www.zangerbob.nl

Margo Kikkert PR manager van Salty Dog Nederland en BOB tekenen het contract.

Lina in Hart voor Muziek: Op 10 september zal Lina in het Bavariahouse in Helmond 2 nummers zingen voor de TV opnames van het steeds populairder wordende muziekspektakel Hart voor Muziek. De nummers "Zomerzon" en "Die nacht met duizend sterren" zijn door TJ geproduceerd en worden door Lina voor het eerst gepresenteerd op haar CD presentatie welke 26 augustus zal worden gehouden in het supportershome van Helmond Sport.

Master van Lina haar CD overhandigd door Johnny Hoes: Eigenlijk moest hij weg maar toen hij hoorde dat Lina er was om de eindmix van haar CD op te halen kwam Dhr. Hoes nog even de studio binnen en overhandigde persoonlijk de CD aan Lina. De oude meester was onder de indruk van het nummer "Zomerzon" en wenste Lina veel succes toe. Ook good old Eddy Wally had dit nummer van Lina gehoord en nodigde haar uit om op te treden in een van zijn radio shows die hij binnenkort voor Q-music België gaat maken.

TJ-Unlimited sponsor van het Loco Radio initiatief om KIKA aan extra geld te helpen.

Maar liefst 30 artiesten namen onder de naam "Vrienden voor KIKA" een gezamelijke single op voor de stichting KIKA, SBS 6 shownieuws was erbij en ook TV Oranje nam een clip op. TJ-Unlimited werd gevraagd om de foto voor de hoes, flyers en posters te maken. Meer nieuws over deze actie vindt u op de website van Loco radio www.loco-radio.nl

De CD van Lina is opgenomen, maandag 19 en dinsdag 20 juni zijn we in de studio van Johnny Hoes aan het opnemen geweest en iedereen was meer dan tevreden over het resultaat. Komende dagen worden de opnames voorzien van de backing vocals en daarna zal Ron Lieberton van Telstar de nummers afmixen en masteren. De CD presentatie wordt medio augustus gehouden in Helmond. Vanaf dat moment zal Lina ook via TJ te boeken zijn en onderhouden wij haar website. De TV presentatie van haar single zal naar alle waarschijnlijkheid zijn in het TV programma "Hart voor Muziek". De website van Lina gebouwd door TJ is online www.linasteevens.nl

Overleg van Ron en Trudy over een kleine aanpassing van de tekst, Lina kijkt en luistert aandachtig mee.

TJ fotografeert de "Piratenparade" in Kernwasser Wunderland in Kalkar.

Buitenshoot met Wendy Rivers. Meer foto's op www.wendyrivers.nl

Zangeres Lina Steevens kiest voor het TJ totaal pakket. Met Lina gaan we binnenkort de studio in om haar eerste CD op te nemen, vooruit lopend op deze CD is Lina in onze fotostudio geweest voor een fotoshoot. We houden u op de hoogte van Lina haar carriëre.

Voor "Hart voor muziek" het meest bekeken muziek programma van Nederland verzorgt TJ-Unlimited de fotografie bij de tv opnames, voor en achter de schermen. Op de website www.hartvoormuziek.nl vindt u de foto's terug van 7 mei 2006.

Lanning de populaire presentator van "Hart voor muziek" kwam naar onze studio voor een fotoshoot. TJ-Unlimited zal voortaan bij alle TV opnames van dit veel bekeken muziek programma aanwezig zijn om de unieke sfeer op de gevoelige plaat vast te leggen.

Wendy Rivers wordt steeds populairder dus tijd voor een fotoshoot voor haar website. Zie ook www.wendyrivers.nl

Renee de Haan poseert voor onze camera tijdens de opnames van haar nieuwe CD in de studio's van Telsar.

TJ fotografeert Erik Mesie van Toontje Lager in de studio bij Telstar waar hij bezig is met het inzingen van de bekende "Toontje lager" nummers met daarop ook een aantal verassingen.

Het door Trudy en Jolanda voor Jan van Est geschreven nummer "Bij jou alleen" is uitgekomen op de nieuwste Skihut CD(nr18) als 1 van de 3 bonus tracks. De andere bonustracks op deze CD komen voor rekening van Jan Smit en Jannes.

Soms komt het voor dat de bekende Telstar-Johnny Hoes studio in Weert uren over heeft en TJ-Unlimited is er in geslaagd om een deal te maken over deze uren. Daarom kunnen wij nu ook uw cd laten produceren in deze topstudio tegen een aantrekkelijk tarief. Mail of bel voor meer info over deze unieke mogelijkheid. Als speciale aanbieding heeft Telstar samen met TJ-Unlimited wel heel iets bijzonders. 5000 A6 fotokaarten, incl fotoshoot in onze fotostudio in Weert en 1 uur zingen in een van de studio's van Telstar Music. Van de gemaakte opname(s) ontvang je binnen 14 dagen een master CD die persklaar is. Zie ook www.telstarmusic.nl

Laatste Nieuws:

TJ levert de foto voor de nieuwe single cd met het duet "Jantjes Gitaar" van Johnny Hoes en Thomas Berge.

Telstar Music kiest voor TJ-Unlimited om de diverse website's opnieuw te bouwen of te onderhouden. Ook zal TJ voor Telstar diverse evenementen gaan fotograferen.

Lesley Williams kiest 3 nummers van TJ uit voor zijn nieuwe CD die bij Telstar opgenomen gaat worden. Ook Michael Oomen een nieuwe aankomende ster in de stal van Telstar kiest voor een nummer van TJ. Als laatste kunnen we melden dat zanger/entertainer Dave van Well uit Nijmegen maar liefst 6 nummers heeft uitgekozen om op CD te zetten, ook de CD van Dave wordt door Telstar geproduceerd.

Zangeres Wendy Rivers, ooit tweede bij de Hennie Huisman Soundmixshow kiest 3 nummers van TJ voor haar nieuwe single CD. Deze CD zal groots gepresenteerd worden op 14 januari 2006 in Heerlen. In samenwerking met Downside Recordingstudio produceerde TJ de CD die Wendy in eigen beheer uit zal brengen. TJ zal voor Wendy ook de boekingen en het websitebeheer gaan verzorgen.

Jacques Herb neemt momenteel in de studio bij Telstar zijn nieuwe CD/DVD op. Op deze CD zullen zover als het er nu naar uit ziet 2 nummers verschijnen waar TJ een hand in heeft gehad. Het nummer "Ouderliefde" schreef Jacques samen met Trudy en het nummer "Jouw liefde laat me zweven" waar Trudy voor de Nederlandse tekst zorgde.

Het 16 jarige zang talent Kevin uit Leiden heeft zijn eerste CD ingezongen en deze zal op 22 januari 2006 gepresenteerd worden. Op deze CD, die de titel "Lach jij naar mij" krijgt, ook het nummer "Lach jij naar mij" van Jolanda en Trudy van TJ-Unlimited. Meer info op www.kevinflorijn.nl

 

Het nummer "Bij jou alleen" van Jan van Est is verschenen op een verzamel cd van Universal Music. De CD "Gezellig Nederland" is vanaf heden landelijk verkrijgbaar. Op deze vindt u o.a. ook; Jan Smit, Frans Bauer, Grad Damen en vele anderen.

TJ-Unlimited ontwerpt volledige hoes voor de nieuwe cd van Leo Nardell. is exclusief verkrijgbaar via de website van Leo: www.leonardell.nl