CD

 

 

   

Een eigen CD is voor vele zangers/zangeressen vaak nog een droom. Wij kunnen u helpen die droom te verwezelijken. Wij werken samen met de beste studio's en producenten van CD's in zowel Nederland als Belgie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw produkt de behandeling krijgt die het verdient. Wilt U ook een CD met eigen nummers in eigen beheer opnemen dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Ook voor het opnemen van een eigen cd met uw eigen repertoire is zonder meer mogelijk bij ons. U kunt via ons uw CD laten opnemen door de Telstar Studio's van Johnny Hoes en eventueel uitlaten brengen op ons Starlet label.

Wendy Rivers neemt het eerste Engelstalige nummer van TJ op. Het nummer "In love with you" is gemaakt samen met de componisten Steve D'Arbo en Frank Degryse uit België.

Mike Thijssen uit Doetinchem heeft 2 nummers van TJ opgenomen, "Gegokt en verloren" en "Waar is toch m'n duifje". Met het nummer "gegokt en verloren" won Mike de RadioNL-café award. Mike heeft inmiddels ook al TV opnames bij Lucky Joe TV achter de rug.

Gino Graus, het "talent" uit Den Bosch heeft de nummers "Hoteldebotel stapelgek op jou" en "Bailando Contigo" opgenomen. Voor hoteldebotel schreef Johnny Hoes de muziek, Hans Vrolijks tekende voor de muziek van Bailando.

Paul Severs is en blijft een grote ster in België, wij zijn er dan ook trots op dat Paul het nummer Oh Helena in België op single heeft uitgebracht.

Albert van Benthem bracht op zijn full CD meerdere nummers van TJ uit. De singles Ik voel me beter dan ooit en Oh Helena zijn ook van de hand van TJ, voor de muziek tekenden Adri-Jan Hoes en Hans Vrolijks.

Marjan Berger nam ook 2 nummers op met teksten van TJ en muziek van Johnny en Adri-Jan Hoes.

Wendy Rivers nam 2 nummers op "Ademloos" tekst TJ / muziek Adri-Jan Hoes en "Diep in mijn Hart" waar Johnny Hoes de muziek voor maakte.

Ive Renaarts uit het Belgische Poederlee heeft 2 nummers van ons opgenomen. Vive la Vie met muziek van Hans Vrolijks en Morgen met muziek van Jacques Herb. De videoclip van Ive komt regelmatig voorbij bij TV-Oranje, Ive heeft in Belgie ook al TV opnames met het nummer achter de rug. Voor Ive namen we een full CD op met maar liefst 11 nummers van TJ en met muziek van heel veel bekende componisten.

Eddy Wally nam het nummer La Playa op welke wij schreven met muziek van Johnny Hoes.

Sjaak Verkade brengt binnenkort de single "Ik voel me beter dan ooit" uit op het Starlet label. Het nummer is geschreven door TJ en voorzien van muziek door Adrian Hoes. Hans Vrolijks tekent voor de arrangementen en Ron Lieberton voor de opname en mix.

Arne Janssen brengt de single "Wat ik voel voor jou" uit met tekst van Trudy en muziek van Hans Vrolijks. Deze single is de voorloper van de CD die in september door Arne wordt uitgebracht op het Telstar label.

Op Peter Beense zijn nieuwe CD is het nummer "Duizend lieve kusjes" te vinden. Dit nummer is door ons geschreven in samenwerking met Adrian Hoes.

Eddy Wally bracht in België een nieuwe CD uit met daarop een nummer van ons in samenwerking met Hans Vrolijks. Het nummer "Wat ik voel" is half juni 2007 gelanceerd als de nieuwe single van Eddy.

Lina Steevens eveneens uit Helmond is de eerste die haar single uit zal brengen op ons Starlet label. Het nummer "Liefde van mijn leven" wordt begin mei uitgebracht incl. een videoclip.

Chris uit Helmond nam bij ons de nummers "Voorbij en Ik wil een brief op". Hans Vrolijks tekende voor de arrangementen, Trudy voor de tekst en Jolanda voor de muziek.

Dave van Well uit Nijmegen heeft in totaal 7 nummers waarbij TJ betrokken was uitgebracht. De CD is 30 september uitgereikt door Emile Hartkamp die ook voor 2 nummers op Dave zijn eerste album tekende. De nummers "Zigeunerprinses, Wat doet ze met mij, Kom bij me terug, Al die leugens heeft zij niet verdiend, Mijn hart gaat te keer en Vaarwel" zijn gecomponeerd door Jolanda en van tekst voorzien door Trudy. TJ leverde ook de foto's voor CD-hoes en de posters.

Lina steevens uit Helmond nam 3 nummers op in de studio van Johnny Hoes. De nummers Zomerzon en Die nacht met duizend sterren schreef Trudy samen met componist Joe Davis Jr. en het nummer Weekend samen met Jolanda.

Het nummer "Over en uit" van Jill is geproduceerd door MP-Produkties. Trudy en Rinus schreven de Nederlandse tekst.

Ook Jan van Est nam een cd op met een nummer van TJ. Het nummer "Alleen bij jou" werd zo goed ontvangen en verscheen in hetzelfde jaar al op 2 verzamel CD's. Hieronder een demo van het nummer welke is opgenomen in de studio van MP-Produkties en werd uitgebracht door het Rood-Wit-Blauw label van Musicdiscount.

Kevin Florijn uit Leiden nam het nummer "Lach jij naar mij" op en noemde zijn eerste CD gelijk hetzelfde. Het nummer is goed ontvangen en schijnt bij de optredens van Kevin al uit volle borst meegezongen te worden.